edit-5_agra_2016

Посетете щандът ни на предстоящата Международна селскостопанска изложба в Пловдив “АГРА 2016”, който ще се проведе от 24 до 28 февруари 2016 година. В палата номер 3, сектор А, щанд 7 ще изложим всички предлагани от нас продукти, където освен, че ще можете да ги разгледате от близо, но и ще ви обясним ползвата и предимствата от употребата на хранителни добавки за животни.

Всички са поканени, заповядайте!

 

Международната селскостопанска изложба АГРА енай-голямата платформа на агробизнеса в Югоизточна Европа. Нейното 25-о издание ще се проведе от 24 до 28 февруари 2016 година.

АГРА се организира от Международен панаир Пловдив под егидата на Министерство на земеделието и храните на Република България и със съдействието на Селскостопанската академия. Одобрена е от Международната асоциация на изложбената индустрия (UFI) – доказателство, че се организира според световните стандарти.

Изложбата е част от МЕГАФОРУМ ЗА АГРОБИЗНЕС, ХРАНИ, ВИНО И ТУРИЗЪМ, чието начало бе поставено през 2015 година. Той включва седем изложения, представящи селското стопанство, хранителната и винената индустрия, винения и кулинарния туризъм. Новият формат привлича повече посетители специалисти и създава по-добри маркетингови възможности за участниците.